Desde
Dissabte
3
Novembre
12
30
hasta
Dissabte
24
Novembre
2018
12
30
ACTIVITATS DE NOVEMBRE AL MERCATA DE VENDA DIRECTA

ACTIVITATS DE NOVEMBRE AL MERCAT DE VENDA DIRECTA

Aquest mes de novembre tenim una oferta d'activitats molt ampla, per a fer la teua compra setmanal més completa i gaudir d'aquesta mentre passeges amb la família o t'informes de com cuinar allò acabes de comprar.
El dissabte 3 de novembre està Paula Reyes, que amb el seu contacontes "Paula te cuenta" els més xicotets de la família podran ballar i cantar al ritme de la història que conten unes titelles molt divertides. 
El dia 10 hi haurà 2 activitats diferents però complementàries. Per un costat tindrem a la cantautora valenciana "V", que ens amenitzarà la compra amb les seues cançons, així com l'altra activitat, un taller de cuina de temporada per millorar la salut, a càrrec de Camí de l'Horta. Ens ensenyaran receptes fàcils per previndre les malalties pròpies de la tardor, amb verdures i fruites de temporada i herbes mediterrànies.
Dissabte 17 hi haurà un taller agroecològic per a públic infantil a càrrec de Cúrcuma Agroecologia i un taller d'elaboració d'olives negres a càrrec d'Olivateria. 
Per acabar el mes, el dissabte 24 es realitzarà, per als amants de la pasta, un taller d'elaboració de pasta fresca ecològica, a càrrec de Tasta'm, que estarà donat per Héctor Hernández. 

Totes les activitats començaran a les 12.30 h, per la qual cosa haureu de matinar i fer la vostra compra abans i voleu perdre-se-les. 
Recordeu que són totes gratuïtes.