MEDI AMBIENT
L'Horta de Godella, escenari d'una ruta ornitològica
La Societat Valenciana d'Ornitologia va guiar els participants a través d'una ruta ornitològica per l'Horta de Godella. En finalitzar, es va impartir un taller de caixes niu al Mercat de Venda Directa.
13/03/2017

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Godella, amb la col·laboració de la Societat Valenciana d'Ornitologia (SVO), va organitzar el darrer dissabte 11 de març una ruta ornitològica per l'horta que envolta el terme municipal.

 

Els participants d'aquesta activitat van aprendre a diferenciar les distintes aus que viuen i sobrevolen l'Horta, així com a distingir-les per la seua figura quan volen i pel seu cant quan són a terra. També van conèixer detalls sobre com s'alimenten, on fan els nius, etc.

 

La ruta va eixir des de l'escorxador a primera hora del matí. Després de recórrer l'horta observant les aus i gaudint d'un agradable passeig, el grup es va desplaçar fins el Mercat de Venda Directa, on els responsables de la Societat Valenciana d'Ornitologia van impartir un taller de caixes niu per a rapinyaires nocturnes, animals altament beneficiosos per la seua dieta a base de rosegadors i insectes.