• El metro al seu pas per l'estació de Godella
Subvencions
Joventut publica les bases de la campanya d'ajudes al transport
Com cada any, les persones d'entre 16 i 25 anys que estudien fora de Godella, tindran una ajuda per a viatjar més barat amb el metro.
13/09/2016

Des del 19 de setembre fins al 7 d'octubre, els joves empadronats en Godella que estudien qualsevol carrera universitària, màster, mòdul professional, batxillerat, conservatori de música o escola oficial d'idiomes fora del municipi, es podran beneficiar d'una sucosa ajuda al transport que ofereix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Godella. Durant aquest període, tots aquells interessats hauran de presentar la documentació requerida a les bases al registre d'entrada de l'Ajuntament (carrer Major, 45). El regidor de l'Àrea, Joan Cardo, es mostra content pel fet que enguany s'haja augmentat lleugerament la partida destinada a aquestes ajudes.

El termini per a justificar-les finalitzarà el 30 de juny de 2017, es farà per registre d'entrada de l'Ajuntament i caldrà presentar una factura emesa per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana a nom de la persona beneficiària de l'ajuda.

Consulteu les bases i descarregueu-vos la instància des d'aquesta pàgina.