FESTIVAL STAGE S. XXI
El Festival Internacional de Música Simfònica Stage celebra la seua 30 edició del 17 al 21 de juliol
El concert de cloenda tindrà lloc el dissabte 21 a les 22:30 h en el teatre Capitolio.
8/06/2018

La trentena edició del Festival Internacional de Música Simfònica Stage tindrà lloc a Godella entre el 17 i el 21 de juliol. Aquest darrer dia, a les 22:30 h, es celebrarà el concert de cloenda al teatre Capitolio, a càrrec de l’orquestra simfònica segle XXI dirigida per Jordi Mora.

 

L’orquestra interpretarà l’obertura ‘Les Hébrides’ de F. Mendelssohn-Bartholdy, el concert per a violoncel i orquestra núm. 1 en la menor de C. Saint-Saëns, i la simfonia núm. 6 en fa major ‘Pastoral’ de L. V. Beethoven.

 

Els dies previs tindran lloc els tallers i xarrades que composen el curs internacional de pràctica orquestral. La inscripció es pot realitzar fins el 22 de juny a través del mail orquestraseglexxi@gmail.com. També podeu consultar més informació sobre el festival a la web www.orquestrasimfonicaseglexxi.es

 

L'orquestra Simfònica Segle XXI naix l'any 1999 amb el propòsit que estudiants de música i joves professionals del món de la música pogueren ampliar i perfeccionar el seu repertori orquestral simfònic. La forma metòdica i vivencial del treball orquestral que es fa, l'alt interès del repertori que es realitza i el bon resultat dels concerts, fa que aquest projecte siga una plataforma ideal per a músics, tant a nivell nacional, com a internacional que desitgen obtenir uns coneixements musicals profunds i amb rigor.