PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
Comença el procés per decidir els pressupostos participatius de 2018
El proper dijous 3 de maig a les 19:00 h es celebrarà la primera sessió del consell de Participació Ciutadana per encetar el procés de pressupostos participatius.
26/04/2018

El proper dijous 3 de maig a les 19:00 h, tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Godella la sessió del consell de Participació Ciutadana, que serà el primer pas per començar a decidir en què es gastaran enguany els 40.000€ dels pressupostos participatius del consistori.

 

Les següents cites seran els dijous posteriors, 10, 17 i 24 de maig, en què es celebraran la primera assemblea, l’assemblea temàtica i l’assemblea de barris, totes tres en el saló de plens de l’Ajuntament. Serà este el moment en què els veïns i veïnes de Godella presentaran les seues propostes.

 

La regidora de l’àrea, Tatiana Prades, ha animat a totes i tots a acudir a aquestes reunions per assabentar-se de quines són les prioritats del veïnat i presentar les seues. El procés de votació es realitzarà per segon any consecutiu a través de la plataforma telemàtica participa.godella.es