POLICIA LOCAL
Un agent de la Policia Local de Godella, condecorat amb la medalla al mèrit policial
La medalla al mèrit policial amb distintiu roig és una distinció especial que se li otorga als agents per una actuació extraordinària.
4/12/2017

El darrer dissabte, 2 de desembre, l’agent de la Policia Local de Godella, José Ribera Arnal, va rebre la medalla al mèrit policial amb distintiu roig per posar en risc la seua vida en un acte de servei. El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, i l’intendent en cap de la Policia Local, Santiago Garfella, li acompanyaren en aquest dia tan especial.

 

El reconeixement ha estat proposat per l’Ajuntament de Riba-roja, on l’agent prestava servei abans d’incorporar-se al cos godellenc. La medalla ve motivada per una intervenció realitzada en el compliment de les seues funcions, durant el transcurs de la qual va sofrir una agressió per arma blanca.

 

Tant Oliveros com la resta de la corporació municipal, els companys de la Policia Local i veïns i veïnes del poble, s’han sumat a aquesta felicitació i han mostrat el seu orgull per José Ribera Arnal.