POLICIA
Un policia de Godella fora de servei intervé en un robatori en una tenda de València
L'agent, que ha estat l'últim a incorporar-se al planter godellenc, ha rebut les felicitacions tant dels seus companys, com de l'Ajuntament i de molts veïns i veïnes del poble.
31/08/2017

El darrer dilluns, un policia local de Godella que estava fora de servei va perseguir i detenir a un home que havia furtat 394€ en material esportiu d'una tenda al centre de València.

 

Després d'agafar diverses peces de roba, l'home es va donar a la fuga i el policia, que estava dins de l'establiment, va eixir darrere d'ell. «Quan vaig vore que eixia corrent, vaig començar a perseguir-lo sense pensar-ho. Es va escapolir en una primera ocasió, llançant totes les peces i va continuar corrent. Finalment, després de tres carrers, vaig aconseguir fer-me amb ell i immobilitzar-lo», relata l'agent, que ha estat l'últim a arribar al planter godellenc i que porta treballant només dos mesos.

 

Els fets van tindre lloc al carrer Periodista Azzati de la capital. Fins allà es van desplaçar agents de la Policia Local de València i de la Policia Nacional, que van detenir l'home, ja que no portava documentació. El delicte fou lleu al no superar els 400€.

 

Des del cos de Policia de Godella i des de l'Ajuntament han felicitat públicament l'agent, així com també han estat diverses les mostres d'agraïment de veïns i veïnes a través de les xarxes socials.