SERVEIS MUNICIPALS
Es vulcanitzen els cables de la llum de la pujada de l’Ermita per solucionar els problemes d’apagades
L’alcaldessa, Eva Sanchis, va explicar que es tracta d’un problema de rosegadors: «Hem sanejat i vulcanitzat els cables que estaven afectats i esperem que no torne a succeir».
29/03/2018

El portaveu de Ciutadans, Vicente Calatayud, va preguntar en el ple d’ahir sobre les constants apagades que estan patint els veïns i veïnes residents en la pujada de l’Ermita i els carrers adjacents durant els darrers dies.

 

L’alcaldessa, Eva Sanchis, va explicar que es tracta d’un problema de rosegadors, que han trencat els cables de la llum, la qual cosa ha provocat aquestes fallades elèctriques. «Com que la instal·lació està soterrada, és molt complicat localitzar quines són les faroles que estan provocant que bote tot el sistema, però per tal de solucionar-lo hem sanejat i vulcanitzat els cables que estaven afectats i esperem que no torne a succeir», va explicar.

 

«En qualsevol cas, demanem als veïns i veïnes que tinguen paciència, perquè també estem estudiant la possibilitat de desratitzar el sistema d’enllumenat públic si fora possible. Preguem que si torna a passar, s’avise a la Policia Local, que traslladaran la incidència ràpidament a Serveis Municipals, doncs és un problema nostre, no d’Iberdrola», va afegir Sanchis.