• Fernando Oliveros, Isabel García i Eva Sanchis visitant la nova pista de tenis
Poliesportiu Municipal
L'any nou porta una pista de tenis renovada als godellencs
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Godella va aconseguir una subvenció de 5.750 euros procedent de la Diputació de València, gràcies a la qual s'ha pogut abordar la reforma de la pista de tenis de ciment.
16/02/2017

«El passat mes de setembre entregàrem en Diputació de València un document dirigit a Isabel García, Diputada de Joventut, Esports i Igualtat, en el qual es feia un resum de les necessitats de reparació i  millora de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal». El Regidor d'Esports de Godella, Fernando Oliveros, explica que després de diverses entrevistes amb García, es va acabar signant un acord singular de finançament entre Ajuntament i Diputació mitjançant el qual s'ha pogut finançar eixa obra de reparació de la pista de tenis que presentava un major estat de deteriorament, la dura. Durant aquest últim mes els usuaris del Poliesportiu Municipal, amants d'aquest esport de raqueta, ja han pogut gaudir d'una nova instal·lació, que en general, ha tingut una gran acollida entre els tenistes. Oliveros es mostra satisfet per la reforma i afegeix que «la resta de necessitats s'hauran d'anar abordant quan arriben futures subvencions».

L'Alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va visitar les instal·lacions junt amb Fernando Oliveros el passat 10 de gener. Per la seua banda, la Diputada d'Esports, Isabel García, també va voler conéixer de primera mà el resultat de les obres finançades per l'organisme que representa. El dia 9 de febrer va xafar la pista comprovant d'aquesta manera la transformació evident que aquesta ha esdevingut amb la subvenció aportada de 5.750 euros.