Saluda de l'alcaldessa

Em complau donar-vos, a totes i tots, la benvinguda a la vostra casa virtual, la casa dels godellencs i de les godellenques.

Ens hem esforçat a posar al vostre abast una eina útil, senzilla i, sobretot, accessible. Perquè un dels principals objectius que ens hem marcat ha sigut complir amb els estàndards d’accessibilitat que permeten les persones usuàries amb discapacitats fer ús d’aquest nou portal sense limitacions i beneficiar alhora tots els internautes amb la navegabilitat. Un web adaptat a les noves plataformes i telèfons mòbils, amb la tecnologia més actual, amb un disseny modern i personalitzat.

Un portal responsable, intuïtiu i ple de continguts en el qual integrarem el blog de notícies municipal, els millors fragments de la programació de Ràdio Godella, l’agenda de tots els esdeveniments previstos al nostre poble, vídeos, impresos, ordenances, carpeta ciutadana… perquè tingueu a colp de clic tots els serveis del vostre Ajuntament. Tindre l’Ajuntament a casa, més pròxim i còmode!

Benvinguts i benvingudes a casa vostra!