REHABILITACIÓ MAS
Comencen les obres de rehabilitació del Mas de Sant Mauro
Mas de Sant Mauro és un edifici del s.XIX propietat del CEU Sant Pablo que es trobava abandonat des que la fundació va rebutjar la idea d'instal·lar el seu campus universitari.
11/07/2018

Ja s’han iniciat les obres de rehabilitació del mas de Sant Mauro, propietat del CEU Sant Pablo. Aquestes actuacions s’estan duent a terme després del requeriment de l’Ajuntament de Godella en 2016 doncs, tot i que és una propietat privada, es tracta d’un edifici protegit que cal consolidar l’estructura per evitar que empitjore. De moment es desconeix quin ús se li donarà al mas, però s’està reconstruint tal i com era als seus inicis.

 

Es tracta d’un edifici del s. XIX ubicat en un terreny de 450.000 m2. En 1977 la Fundació CEU San Pablo ho va adquirir amb la intenció de construir un gran campus universitari, que finalment s’ubicà en Montcada. Actualment i ja des de fa anys, el mas de Sant Mauro es troba en un estat d’abandonament. Ara s’escometen les obres de rehabilitació, més de dos anys després del requeriment per part de l’Ajuntament de Godella.