AGILITY
S'aprova la cessió de la zona verda de Traginers per a l'associació Agility
S'aprova la cesió de la zona verda del carrer Traginers per a l'associació Agility amb l'objectiu de realitzar una activitat educativa dels gossos, així com fomentar el desenvolupament d'activitats esportives, recreatives i culturals.
26/07/2017

Dilluns passat 24 de juliol va tenir lloc el ple extraordinari on es va aprovar la proposta presentada per la comissió d'Urbanisme sobre la cessió de la zona verda del carrer Traginers per a l'associació Agility.

 

Els vots a favor de PSOE i Compromís, malgrat l'abstenció de Ciutadans i PP i la negativa de CET, van servir per a aprovar la cessió temporal i gratuïta del solar municipal en desús a favor de l'associació per al foment de gossos d'agilitat, utilitat i treball.

 

Es tracta d'una associació creada en 2006, sense ànim de lucre, amb l'objectiu de realitzar una activitat educativa dels gossos, la preparació i formació dels propietaris de cans i un correcte ensinistrament i sociabilización dels mateixos, així com fomentar el desenvolupament de tota activitat esportiva, recreativa i cultural d'interès públic orientada a l'organització d'oci i temps lliure.

 

A càrrec de l'associació queda l'adequació del terreny, el seu manteniment i desenvolupament, amb l'obligació de destinar la parcel·la exclusivament a la celebració d'activitats esportives presentant a l'Ajuntament cada any una memòria de les activitats realitzades.